15. august, 2014

Transportkompetanse Haugesund kjøper 100% av aksjene i Haugaland Transportskole

Transportkompetanse Haugesund AS signerte i dag en avtale om kjøp av 100% av aksjene i Haugaland Transportskole AS.

Haugaland Transportskole AS er en av landets største privateide trafikkskoler og hadde en omsetning på over 18 millioner i 2013. Haugaland Transportskole AS er 16 ansatte, hvorav 13 er trafikklærere, og leverer opplæring i alle førerkortklasser. Haugaland Transportskole AS ble stiftet i 1998.

Haugaland Transportskole AS skal drives i nåværende form fremover, og har i lang tid hatt delvis felles eierskap med Transportkompetanse Haugesund AS.

Oppkjøpet er en del av Transportkompetanse Haugesund AS sin strategi med en nasjonal satsing på førerkort, og Haugaland Transportskole AS har god erfaring og dyktige medarbeidere med god kompetanse på området, som vil styrke Transportkompetanse Haugesund AS i sin videre vei fremover som en nasjonal, ledende kompetanse- og førerkortleverandør, sier daglig leder og hovedaksjonær Svein Ove Vetrhus.

For spørsmål og mer informasjon, kontakt daglig leder Svein Ove Vetrhus

Svein.Vetrhus@Transportkompetanse.no

952 11 337

positiv_cmyk