17. februar, 2015

Transportkompetanse Haugesund AS blir hovedsponsor i FK Haugesund

Transportkompetanse Haugesund AS signerte nettopp en ny samarbeidsavtale med FK Haugesund, som gjør at Transportkompetanse Haugesund nå er hovedsponsor sammen med Haugaland Transportskole.

Transportkompetanse Haugesund AS og Haugaland Transportskole har vært samarbeidspartner med FKH i flere år, og har i de tidligere år vært veldig godt fornøyd med oppfølgning og innhold i tidligere avtaler. Måten FKH håndterer sine sponsorer er meget tilfredsstillende, og ikke minst måten sponsorbiten er bygget opp er noe flere bør lære av FKH.

Vi gleder oss til ny sesong og ønsker FKH lykke til i jakten på edelt metall og ære i Tippeligaen 2015/2016

 

Å gå fra gullmåke til hovedsponsor, ble et naturlig valg for oss i henhold til de kravene vi stilte til FKH, og de tilbudene og løsningene de skisserte for oss gjorde at det ble et naturlig steg på stigen for Transportkompetanse Haugesund AS og Haugaland Transportskole AS sier Daglig leder Svein Ove Vetrhus i en kommentar.

 

fkh_hoved