18. mars, 2016

God påske

 Kjære alle sammen,
Da er påsken rett rundt «hjørnet», og jeg håper alle er klar for noen velfortjente fridager. Påsken er spådd til å bli værmessig flott for store deler av Norge, så jeg håper dere finner tid til å nyte den norske naturen sammen med familie og venner.
Første kvartal 2016 er snart over, og vi ser nå tegningen av hvordan året utvikler seg. Jeg må si det er gledelig å se utviklingen for transport, entreprenør og logistikkbransjen. Det selges bra med lastebiler, det tas ut mer godsløyver, veibygging- og ulike anleggsprosjekter fremskyndes, og ikke minst merker vi en større optimisme enn hva mange mente vi kunne forvente av 2016. Summen av dette viser oss at vi er og skal være svært konkurranse dyktige i fremtiden. Sammen med Risa AS, Stangeland Maskin AS, Nordbø Maskin AS og Norges Lastebileier-Forbund ble det gjennomført møte med samferdselsminister Ketil Solvi-Olsen i lokalene til Risa AS. Dette var et svært bra møte med fokus på nasjonal utvikling, og ikke minst hva overnevnte entreprenører skaper av verdier for vårt alles fellesskap. Risa AS har utviklet et samfunnsregnskap på hvor mye Risa AS gir tilbake til samfunnet. Dette kan dere lese mer om på Risa AS sine nettsider. Svært spennende lesning.
Hva må til for at vi også kan gjøre dette ovenfor norsk transport i Norge? Hvilke synergier gir norsk transport, hvilke verdier skaper norsk transport, og ikke minst hva betyr dette for vårt felleskap? Er det totalt sett billigere for AS Norge og velge internasjonale selskap til å utføre transport i Norge? Hvilken verdivekst gir det AS Norge?
Jeg mener at vi bør synligjøre vår alles «samfunnsverdi» enda bedre. Vi må være enda flinkere til å synliggjøre vår viktighet for samfunnet og hvordan vi bidrar til samfunnets utvikling.
Dette skal vi sammen jobbe hardt for, nå og i fremtiden.
Som jeg har sagt før, kvalitet, relasjoner, kundeforståelse, tilpassingsevne og innovasjon går ikke noen gang av moten. Her skal vi sammen være best.
Da ønsker jeg dere alle en strålende fin påske! Pakk ryggsekken med appelsin og Kvikk Lunsj, og dra ut og nyt norsk natur.

Mvh
Svein Ove Vetrhus
Daglig leder