06. juni, 2016

God sommer

Kjære alle sammen,
Da står sommeren for døren, og de fleste av oss har allerede fått «smakt» litt på den gode sommerfølelsen. Det er spådd en fin sommer og jeg mener at det finnes ikke bedre plass å være enn i Norge når vi har sol og varme. Derfor håper jeg mange av dere finner tid til å nyte noen gode, varme og opplevelsesrike dager i et sommervakkert Norge.
Mange av oss i TK-familien tar ferie i juli, men det er også mange som jobber store deler av sommeren, slik at vi alltid er tilstede for våre gode kunder og samarbeidspartnere.
Av mange grunner har første halvår 2016 vært en svært spennende tid for oss.
Vi har startet leveranse av bedriftshelsetjeneste i samarbeid med AktiMed. Vi er nå i oppstarten av å levere regnskapstjenester i samarbeid med Tveit Regnskap. Dette er to viktige elementer som vi mener vil være med på å effektivisere og optimalisere hverdagen, samt øke konkurransekraften for våre kunder. Dette satt i system sammen med våre internkontroll- og oppfølgnings avtaler, og ikke minst innlastet i vår drift- og administrasjonsløsning AdmMit. Da har vi en helt komplett løsning for alle våre store og små kunder.
Kunder som velger våre totale løsninger skal ha en sikrere, mer effektiv og ikke minst få mer tid til det viktigste, sine kunder. Derfor jobber vi hardt, hver dag, for at vi skal være en samarbeidspartner for våre kunder som bidrar til vekst via høy fokus på innovasjon. Vi skal alltid, uten unntak, jobbe for å skape nye og mer effektive løsninger for våre kunder.
TK Lederskole AS er en realitet, og i høst starter vi opp med lederutdanning for Norske transport, entreprenør og logistikkbedrifter. Vi starter tidlig i september med kurs i Oslo og i Nord Norge. Vi har valgt å dele våre foreløpige kurs i 3 ulike konsepter. En trafikklederutdanning, en bedriftslederutdanning og en topplederutdanning. Stig Lunde fra Dokka er ansatt som daglig leder. Han har mange års erfaring fra Forsvaret, der han har vært leder i ulike utdanningsinstitusjoner. De siste syv år han vært daglig leder i Torpa Bilruter AS. Vi ønsker Stig hjertelig velkommen i TK-familien.
TK Lederskole AS sine løsninger vil bli presentert på Transport 2016.
Så som dere ser, har vi mange spennende produkter vi kan tilby dere.
Ta kontakt om det er noe vi kan bidra med ovenfor deg og din bedrift.
Transport 2016 – 9. – 11. juni er årets store messe, da er vi å treffe på Lillestrøm.
Vi har med oss sykepleier og spesialister fra AktiMed AS, daglig leder i Tveit Regnskap AS, Jone Tveit og representanter fra AdmMit AS som er med oss alle dagene.
Samtidig stiller vi sterkt fra resten av TK-familien.
Ta kontakt om dere ønsker gratis billetter til messen.
Benytter anledningen til å ønske dere alle en fantastisk fin sommer og ferie når den tid kommer.
Dagens kloke ord: «Sikt på månen. Om du bommer, havner du blant stjernene. Tenk stort».
Sitat: Les Brown
Mvh
Svein Ove Vetrhus
Daglig leder