27. juni, 2019

YSK AS blir en del av Transportkompetanse Haugesund og TK Gruppen

Med YSK AS som en del av Transportkompetanse Haugesund AS befester TK Gruppen sin posisjon som en ledende kompetanseleverandør.

– Vi ønsker å styrke satsningen vår i Trøndelag og målet er å gi våre kunder et komplett tilbud. YSK og Transportkompetanse vil nå sammen levere en enda bedre kundetotalitet, som vil gi et løft for ansatte, samarbeidspartnere, kunder og eieresier Svein Ove Vetrhus, Forretnings- & Markedsutvikler i TK Gruppen.

YSK
YSK har vært en ledene aktør i Trøndelag på ulike kursløsninger til transport- og entreprenørbedrifter siden oppstarten i 2016. YSK tilbyr etter- og videreutdanning for yrkessjåfører, førstehjelpskurs, ulykkesberedskapskurs og lastsikringskurs. YSK tilbyr også ADR kurs, kurs i varme arbeid og sertifisert og dokumentert opplæring.

YSK har dyktige instruktører som sikrer god og riktig opplæring til konkurransedyktige priser. Selskapet har hovedkontor i moderne og nyoppussa lokaler i Steinkjer. Foruten Steinkjer har YSK avdelinger i Trondheim, Namsos, Åfjord, Lierne og Rørvik

YSK skal fortsette under samme navn med samme gode og lokale forankring.

Trykk her for å lese hele pressemeldingen