Tina

Transportkompetanse har siden 2011 vært leverandør av vår kompetanse til Diplom-Is. Vi øker omfanget av leveransen og ønsker å takke Diplom-Is for fornyet tillit.


Fornyet tillit hos Diplom-Is

Diplom-Is signerer ny avtale!

I likhet med oss har Diplom Is AS et sterkt fokus på trafikksikkerhet og en 0-visjon for sin bedrift.

Gjennom våren har vi sammen vår største kunde Diplom-Is, som har vært en verdifull samarbeidspartner i mange år, valgt å øke omfanget av vår leveranse og signert en ny avtale med oss. Dette er en positiv utvikling for både oss og Diplom-Is. Vi setter pris på det tillitsforholdet vi har bygget opp over tid, og denne nye avtalen er en bekreftelse på at vi fortsetter å oppfylle deres forventninger og behov. Vi vil fortsette å jobbe tett sammen for å sikre at vi fortsetter å levere verdifulle løsninger og tjenester som bidrar at Diplom-Is er i tråd med de reguleringer som gjelder for bransjen.

Vi ser frem til å fortsette å styrke vårt samarbeid og utvikle nye måter å hjelpe for at Diplom-Is for å nå deres mål. Dette er en spennende tid for oss, og vi er takknemlige for muligheten til å fortsette å betjene dem på en måte som gjør dem fornøyde.