Referanser

Logo_sentrertTransStorRGBAurstad

Cato Aurstad – Driftsdirektør

Transportkompetanse Haugesund AS har tatt tak i de utfordringene vi trengte hjelp til. Med den flåten vi har opparbeidet oss, ser vi et sterkt behov for oppfølging av sjåfører i forhold til skrivere, og ikke minst kjøre- og hviletid. Det å ha en sparringpartner som alltid er oppdatert på gjeldende regelverk, og det at vi får får svar kjapt på det vi lurer på, er en viktig bidragsyter til at vi er godt fornøyde med vårt samarbeid.

 

ncc

Even Hedland – Opplæringsansvarlig NCC Roads

Transportkompetanse Haugesund AS er en solid samarbeidspartner for oss i NCC. De er løsningsorienterte og finner alltid gode løsninger sammen med oss. Vi har nå hatt vel 50 personer inne på YSK til nå, og tilbakemeldingen er utelukkende positive, om engasjerte og faglig dyktige kursholdere. Helhetskonseptet til Transportkompetanse Haugesund AS, og det at de er landsdekkende med fornuftige priser, var viktig for oss når vi skulle velge samarbeidspartner.

 

logo_transferd_as_361

Leif Kåre Nogva – Driftsjef

De ansatte i Transportkompetanse Haugesund AS er en fantastisk gjeng, som er meget dyktige i sine fagområder. Vi er veldig godt fornøyd med oppfølgningen av vår oppdragsavtale, og hadde nok ikke kommet gjennom bedriftskontroll på en slik god måte som vi gjorde med bistand fra Transportkompetanse Haugesund AS. Transportkompetanse Haugesund AS kommer med veldig gode innspill til våre sjåfører og følger de opp på en god måte. Det er godt å ha noen utenforstående med som ser på driften vår med andre øyne, og Transportkompetanse Haugesund AS er godt mottatt fra hele selskapet, fra sjåfører til ledelse.