hero1

Om oss


Vårt overordnede mål er å aktivt bidra til effektiv, miljøvennlig og sikker drift for våre kunder, gjennom å bidra med kvalitetsikrede tjenester.

Om oss

Transportkompetanse Haugesund AS ble etablert i 2007, og er en ledende kompetanseleverandør innenfor transportrelatert virksomhet i Norge. Vi har lokal tilstedeværelse over store deler av landet. Transportkompetanse er en del av TK Gruppen. Fra oppstart i 2007 frem til i dag har vi opparbeidet oss mye kompetanse og erfaring gjennom å ha jobbet med små og store aktører innenfor transport-, logistikk og entreprenørbransjen. Vi jobber kontinuerlig med utvikling og digitalisering av våre produkter og tjenester, i tett samarbeid med kunder, og i tråd med utviklingen i bransjene vi jobber i. Dette har ført til at våre eksisterende produkt og tjenester stadig utvikler seg, samtidig som vi utarbeider nye verktøy som både eksisterende og nye kunder kan få bruk for i sin arbeidshverdag.

Vår kompetanse, din trygghet

Vårt overordnede mål er å bidra til effektiv, miljøvennlig og sikker drift for deg som kunde. Dette ønsker vi å gjøre med å bidra med kvalitetssikrede tjenester. Hver eneste dag jobber vi med forebyggende og holdningsskapende arbeid, både internt på arbeidsplassen og sammen med deg som kunde og samarbeidspartner. Vi ønsker å bidra til redusert risiko og færre ulykker med å fokus på samspill mellom mennesker, kjøretøyer og maskiner.

Karriere

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og våre tjenester må utføres av de riktige folkene. Det er alltid ønskelig å komme i kontakt med motiverte og engasjerte folk som kjenner til transport-, logistikk- og entreprenørbransjen. Du har gjerne bakgrunn fra skadeforebyggende arbeid og HMS. Det viktigste av alt er at du er glad i å jobbe med andre mennesker, og elsker nye utfordringer! Vi kan tilby en variert arbeidshverdag og gode utviklingsmuligheter. Vil du være med på laget? Send oss en åpen søknad og CV.

Menneskene

Hos Transportkompetanse treffer du faglig sterk og kunnskapsrik gjeng. Tillitt, kvalitet, stolthet, samarbeid og ærlighet er det som ligger til grunn i jobben vi gjør hver eneste dag. Sammen skal vi sørge for verdiskapning for deg og din bedrift gjennom kunnskap, holdningsskapende og skadeforebyggende arbeid. Ta kontakt om du ønsker bistand eller en uforpliktende prat – vi er her for deg!

Transportkonsulenter og salg


Administrasjon og kurs