Ny ansatt hero

Vi styrker laget på vår avdeling i Lillestrøm


Det er med stor glede at vi kan ønske Jens Fogderud velkommen til Transportkompetanse. I sin nye rolle som transportkonsulent vil han bistå nye og eksisterende kunder i Østlandsregionen.

Jens er opprinnelig fra Trøndelag, men bor på Jessheim sammen med sin familie. Han har en Bachelor i Logistikk, og tidligere erfaring som blant annet transportkoordinator, og har en allsidig bakgrunn i bransjen. Jens har blant annet hatt stillinger som terminalsjef og distribusjonssjef. Vi er sikker på at Jens vil bli en god bidragsyter for våre kunder, men også internt for resten av gjengen i Transportkompetanse.

Jens

Jens vil ha kontorplass i Lillestrøm sammen med sine kollegaer i Transportkompetanse, og fra vårt søsterselskap, Digit Nord. De begynner å bli en god gjeng som er lokalisert på kontoret i Lillestrøm, og dermed har vi god tilstedeværelse og forankring i Østlandsregionen. Her vil vi kunne yte vårt beste for nye og eksisterende kunder i regionen, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt eller komme innom på en kopp kaffe!