Samarbeidspartnere

 

NLF

Transportkompetanse Haugesund AS og Norges Lastebileier-forbund inngikk i juni 2014 en omfattende samarbeidsavtale som gjør Transportkompetanse Haugesund AS til hovedsamarbeidspartner innenfor alle områder som Transportkompetanse Haugesund AS leverer tjenester.

volvo

Transportkompetanse Haugesund AS har siden oppstarten i 2007 vært Volvo Norge sin hovedsamarbeidspartner på leveranse av kurs og kompetanse, både internt og eksternt. Våre kurser ved nybilleveranse, fuel advice oppfølgning, og ikke minst det å tilby skreddersydde løsninger ut i fra den enkelte bedrifts behov, er nøkkelen til økt kundetilfredshet og kundelojalitet.

 

AdmMit

AdmMit er et styringsverktøy for ledelsen i enhver bedrift med personell og materiell. Løsningen gir full oversikt i ett system der alle funksjoner er elektroniske. Dette gjør at en kan bruke tiden på det en skal og bør – kvalitetssikring og kundene dine.  Transportkompetanse Haugesund AS har i dag over 1000 aktive brukere på systemet. Ønsker du en demonstrasjon? Ta kontakt med oss på 02242

 

positiv_cmyk_HTS

Haugaland Transportskole AS er en av landets største privateide kjøreskoler. I August 2014 ble det inngått en avtale der Transportkompetanse Haugesund AS kjøpte opp 100% av aksjene i selskapet. Transportkompetanse Haugesund AS og Haugaland Transportskole AS er fra mars 2015 samlokalisert i vårt nye bygg i Kvitsøygaten 1.

 

Logo_forus

Transportkompetanse Haugesund AS inngikk i januar 2014 en samarbeidsavtale vedrørende førerkortsatsning. Transportkompetanse Haugesund AS kjøpte 50% av aksjene i selskapet, som drives av Gunnar Aardalsbakke sammen med flere dyktige kollegaer i Stavanger/Sandnes regionen.

 

Tungbilskolen

I desember 2014 ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Tungbilskolen AS i Drammen, og Transportkompetanse Haugesund AS der Transportkompetanse Haugesund AS overtok 50% av aksjene i selskapet. Tungbilskolen AS har i mange år levert et førsteklasses tilbud og god kursvirksomhet, og både Tungbilskolen og Transportkompetanse Haugesund  har avtaler med Norsk lastebil-eier forbund(NLF).

 

Halaas

Halaas Trafikkskole AS i Kristiansund ble en del av TK-gruppen i mars 2015. Trafikkskolen skal drives på samme måte som tidligere med Trond Fjellgård Rasmussen som daglig leder, og vil styrke Transportkompetanse sin nasjonale satsning på førerkort i Nordmøreregionen.

 

aktimed-1000px

 

 

 

Transportbransjens Bedriftshelsetjeneste er et etablert samarbeid mellom Transportkompetanse (TK), NLF og AktiMed Bedriftshelsetjeneste for å bistå bedriftene med å skape og vedlikeholde det gode og produktive arbeidsmiljøet.

 

TK Lederskole_logo CMYK

 

 

TK Lederskole er siste tilskudd til TK-gruppen. TK Lederskole tilbyr utdanning og rådgiving i ledelse av transport- og logistikkselskaper. Filosofien vår er at økt lederkompetanse gir bedre lønnsomhet.